Актуални Новини

СЧУПИХА ЗАБРАНИТЕЛНИТЕ ТАБЕЛИ НА СТАДИОНА

10През месец август Община Берковица постави специални табели на входовете на Градски стадион, с които се обръщаше внимание на собствениците на домашни животни и кучета,  че се забранява разхождането, преминаването и престоя на кучета и домашни животни . При констатирано нарушение глобата е 300 лева. Това е съгласно Наредбата за осигуряване и поддържане на обществения ред и сигурност на територията на Община Берковица. Два месеца по-късно констатирахме, че табелите са изпочупени. От известно време е видно, че и информационната табела до шадравана на площад „Йордан Радичков“ също е била обект на вандалски прояви. Подобна съдба сполетя и информационна табела на бул. „Мрамор“. За пореден път извършителите на разрушителния акт остават неизвестни.11

Ръководството на Община Берковица призовава жителите на града да не допускат вандалски прояви в парковете и градинките, да проявят бдителност към отделни личности, които рушат създадените за цялата общност придобивки и удобства. Сигнали за подобни прояви могат да бъдат подавани на горещите телефони на общината – 0953/ 88-418 и 0885119056.

НАСТОЯТЕЛНО НАПОМНЯМЕ, ЧЕ ГРИЖАТА И ОТГОВОРНОСТТА ПО ОПАЗВАНЕ НА УРЕДИТЕ И СЪОРЪЖЕНИЯТА, НАМИРАЩИ СЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА, Е ОБЩА!