Актуални Новини

СЪОБЩЕНИЕ

СТАРТИРА НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ, ОРГАНИЗИРАНА ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ ПОД  НАДСЛОВ  „ПОДКРЕПЯМЕ БЪЛГАРСКОТО” 

Целта на кампанията е да подкрепи българските производители в опазването и съхранението на традиционните земеделски производства у нас. Земеделието както в страната, така и в област Монтана има дълбоки корени и като отрасъл заема значителен дял в националната и областна икономика. По време на изложението ще се даде възможност на производители и преработватели от област Монтана, да достигнат директно до повече потребители със своята продукция – месни и млечни продукти, хляб, хлебни и захарни изделия, плодове, зеленчуци, яйца, пчелни продукти, боза, оцет, вино, бира, сладка и други, които са част от нашата трапеза.

От 11 ч. на 19-ти септември 2016 г. в залата на Младежкия дом в гр.Монтана ще се проведе среща със зам.-министъра на земеделието и храните д-р Цветан Димитров и експерти от Министерство на земеделието и храните.

От 13 ч. на 19-ти септември 2016 г. на площада пред Младежкия дом в гр.Монтана зам.-министъра на земеделието и храните д-р Цветан Димитров ще открие изложението. Работното време за посетители е от 13.00 до 20.00 часа.

Областна дирекция „Земеделие” гр.Монтана, кани всички служители на структури към Министерство на земеделието и храните, земеделски стопани и производители от региона, както и граждани, да присъстват на срещата с д-р Цветан Димитров, а също така да посетят изложението под надслов „Подкрепяме българското”.

 

Областна дирекция „Земеделие” гр.Монтана 2016 г.