Актуални Новини, Новини

С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ПОПЪТЕН ВЯТЪР ЛЕСОТЕХНИЧЕСКАТА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ – БЕРКОВИЦА ИЗПРАТИ ВИПУСК 2021

Следвайки традицията учители, ученици и родители днес изпратиха випуск 2021 от Лесотехническата професионална гимназия в Берковица.

watermarked-DSC05956Гости на тържественото събитие бяха зам.- кметът на Община Берковица Спаска Георгиева, Сашко Каменов – Директор на РДГ – Берковица, Венета Асенова – Главен експерт „Образование“. Г-жа Георгиева поднесе поздравителен адрес от името на кмета на Община Берковица Димитранка Каменова към учителите и учениците от учебното заведение с пожелание за творческо мислене, иновативни идеи, амбиция и търпение, успех и просперитет.

watermarked-DSC05931Изпълнението на музикантите от Младежкия духов оркестър – Берковица към НЧ „Иван Вазов-1872“ внесе празнично настроение и колорит, а Яна и Благослава Михови, с ангелските си гласове, трогнаха всички присъстващи. Христина Христова – Директор на учебното заведение, поздрави випускниците, пожела им сбъднати желания, попътен вятър и успешна бъдеща реализация и връчи грамоти на отличниците.  Прочувственото слово на Теодора Иванова, от името на всички родители, силно развълнува учителите и абитуриентите.

Еуфорията от преживяването бе завладяла абитуриентите и техните възгласи огласяха училищния двор. Най-вълнуващ бе моментът, когато абитуриентите се простиха със знамето на учебното заведение и символично се разделиха с любимото си училище, учителите и своите съученици.

watermarked-DSC05968Емоциите и положителното настроение владееха випускниците и с усмивките си докосваха сърцата на всички присъстващи на събитието. Трогателна е раздялата на вече порасналите момичета и момчета с любимото училище, с учителите, със съучениците. Пътят, по който те ще поемат, е към усъвършенстване и кариерно израстване, към сбъдване на желанията и постигане на целите.