Актуални Новини, Новини

ТЕАТЪР „СЛАДУРКОВЦИ“ ОТ ДГ„МАЛИНА“ ПРЕДСТАВИ КОЛЕДЕН РЕЦИТАЛ

Коледен рецитал в ДГ "Малина"

В нетърпеливо очакване на подаръците от най-чакания гост по това време на годината, малчуганите от театър „Сладурковци“ рецитираха, пяха и танцуваха, за да впечатлят добрия старец и той да дойде колкото се може по-скоро. Гости на тържеството бяха Спаска Георгиева – Зам.-кмет на Община Берковица, и служители на Общинска администрация – Берковица. Г-жа Георгиева поздрави децата за увлекателните им разкази и вълнуващото им представяне и им пожела весели празници. Тя поднесе подаръци за детското заведение – книги, образователни игри и учебни пособия и материали, и връчи образователни комплекти по проект „Равен достъп до качествена образователна среда за всяко дете ”, Договор № НПОД-БС33.4-007/11.10.2022 година, сключен с ЦОИДУЕМ.
В рецитала си децата вложиха умения и талант, а изпълненията им бяха забавни и интересни. Малките артисти получиха много аплодисменти за оригиналното представление и за артистичността и сладкодумието си.
В рецитала с коледни послания участваха талантливите малки актьори от театър „Сладурковци“ Изабела Петрова, Пламена Танчева, Марио Радослав, Лъчезар Благоев, Габриела Миленова, Божия Емануил, Петър Борисов, Ивайла и Виктория Ивайлови, Симеон Николаев, Ивайло Богданов, Ана и Йоанна Езекиеви, Габриела Танчева, Крисия Иванова, с ръководител Антоанета Кирова.