АКТУАЛНО

УВЕДОМЛЕНИЕ ОТ ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА

Във връзка с писмо от Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата” до Кмета на Община Берковица относно предприемане на превантивни мерки за недопускане на пътнотранспортни произшествия по републиканската и общинската пътна мрежа вследствие на излизане на животни от общинските пасища, мери и ливади при пасищно отглеждане, Общинска администрация – Берковица уведомява ползвателите (наемателите) на горепосочените следното:

Излизането на животни или стада в обхвата на пътищата от републиканската и общинска пътна мрежа да се осъществява чрез непрекъснато направляване на животните, така че да не създават пречки и опасности за движението, като не се оставят без надзор в обхвата на пътя. Преминаването да става като се ползват съществуващите прокари, горски и полски пътища.

След писмено съгласие от Кмета на Община Берковица могат да бъдат изградени в имотите огради или електропастири, системи за противоградова защита и преместваеми спомагателни постройки за обслужване на имотите.

Като лица, сключили договори за наем за отглеждане на пасищни животни, е тяхно задължение организирането на охраната на пасищата, мерите и ливадите от общинския поземлен фонд.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ „СТРОИТЕЛСТВО И УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА“

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛЕНИЕизх.Nо УОСГ-28-00-166 (4) от 05.12.2022 г. Дирекция „Специализирана администрация”, отдел „СУТ”– Берковица на основание чл. 129,

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ЛИЧНО ПОЗДРАВИ ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ НА ТЕХНИЯ ПРАЗНИК

Клуб на хората с увреждания – Берковица отбеляза подобаващо 3 декември – Международния ден на хората с увреждания „Добре дошли

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.