Актуални Новини, Новини

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРСА ЗА НАЙ-КРАСИВА КОЛЕДНА УКРАСА „КОЛЕДНА МАГИЯ В БЕРКОВИЦА“

Община Берковица

1.В конкурса могат да участват граждани, фирми и институции от община Берковица със снимки на създадена от тях външна коледна украса на търговски обекти и обекти в сферата на услугите – витрини и външни пространства, на жилищни обекти – сграда, балкон, двор, междублоково пространство, на обществени и корпоративни обекти – бизнес сгради, офиси, хотели, държавни, общински институции (училища, детски градини, клубове, кметства и кметски наместничества) и др.
2.Конкурсът има състезателен характер.
3.Участниците следва да изпращат до 2 броя снимки на украсените от тях обекти на имейл: popova.b@berkovitsa.com от 1 декември 2021 година до 31 декември 2021 година като предоставят име и фамилия/име на организацията, квартал/жилищен комплекс или улица/булевард на украсения обект и телефонен номер за връзка.
4.Снимките ще бъдат публикувани в официалната Facebook страница на Община Берковица своевременно след получаването им заедно с информация за участника – име и фамилия/име на организацията и местонахождение – квартал/ж.к., улица/булевард.

Предоставените 2 бр. снимки ще бъдат качени в отделна публикация във Facebook страницата на Община Берковица, която ще съдържа име и фамилия/име на организацията и местонахождение – квартал/ж.к., улица/булевард.

Публикацията, събрала най-много харесвания с 2-та броя снимки, печели парична награда от 300 лв., осигурена от ОБЩИНА БЕРКОВИЦА.