Актуални Новини

УСПЕХИ ПРИ КОЛОЕЗДАЧИТЕ

На 28 октомври 2013 г. кметът на Община Берковица Димитранка  Каменова прие състезателите по приложно колоездене. Те направиха отчет за изминалата състезателна година, благодариха за финансовата подкрепа на клуба и връчиха купите за крайното класиране. Тази година деца на Берковица поставиха рекорд в историята на приложното колоездене. На шест кръга от Републиканският шампионат отборите ни спечелиха шест първи места, с което отново станаха носители на преходната купа за 2013 г. Няколко поредни години тя е в Берковица, което радва и задължава състезатели и треньори. Г-жа Каменова поздрави състезателите, като им пожела здраве, успехи и да продължават да прославят Берковица в страната и чужбина.

Заслуга за показаните успехи имат:

1.         Ася Сергеева- II ОУ

2.         Петя Гелова- I ОУ

3.         Валери Томиславова- III ОУ

4.         Ива Гиздова- III ОУ

5.         Полина Ивайлова- II ОУ

6.         Дани Кръстев- II ОУ

7.         Стилиян Валентинов- II ОУ

8.         Кристиян Сергеев- II ОУ

9.         Доброслав Петров- II ОУ

На заключителния етап в Асеновград децата на Берковица получиха заслужено признание за положения труд и постигнатите високи резултати. Бяха наградени състезатели и треньори с медали и предметни награди. Всички състезатели от клуба са сред десетте най-добри момичета и момчета за годината. В крайното  индивидуално класиране бяха отличени:

-10-12 годишните

1.         Ася Сергеева- 1 място

2.         Петя Гелова- 3 място

3.         Дани Кръстев- 1 място

-12-15 годишните

1.         Ива Гиздова- 1 място

2.         Полина Ивайлова – 2 място

3.         Дани Кръстев- 2 място

Като потвърждение за постоянството и трайните знания бе проведено атрактивното съревнование за наградата на кмета на Асеновград, което се изразяваше в решаване на листовки от Закона за движение по пътищата и Правилника за прилагането му. Отново Берковица е първа. При момичетата наградата грабна Полина Ивайлова, при момчетата- Стилиян Валентинов, а при треньорите- Цветана Петкова.

Отборите вече  започнаха подготовката си за новата състезателна година и очакват отново блестящо представяне. През месец юни 2014г. домакин на един от Републиканските кръгове  ще бъде нашият град.

Да пожелаем успех!