Актуални Новини, Новини

УСПЕХ НА ДЕЦАТА ВЕЛОСИПЕДИСТИ

Завърши републиканския шампионат „Младежта за безопасност на движението“ за децата от голямата възрастова група 12-15 годишни. Той се проведе в два кръга на Челопеч и Ямбол.

Отборът на Берковица с чест защити успехите си от миналата година, като зае първото място. В крайното индивидуално класиране при момичетата безапелационна победителка е Ралица Тихомирова, и трето място за Валери Томиславова Желязкова, а при момчетата второ място за Петър Димитров Витанов и трето място за Георги Николов Яврийски и за Светлин Борисов Клименко.

В малката възрастова група 10-12 години остават още два кръга. На 15 юни 2018 г. отборът ще участта в гр. Варна, а на 29 юни 2018 г. в гр. Първомай.

До сега е завоювал едно първо място в Благоевград и едно второ в София. Водач във временното индивидуално класиране при момчетата е Румен Григоров Григоров от II Основно училище „Христо Смирненски“.

Пожелаваме нови успехи на велосипедистите до края на шампионата, които са важни за спечелване на комплексната купа за 2018 година.