От 20 до 22 март 2022 година в Благоевград се проведе Регионалният кръг на Националните състезания „Най-добър млад готвач“ и „Най-добър млад сервитьор“. Домакин на състезанието беше Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев“- Благоевград. В състезанието се включиха 15 отбора от 10 области. Името на ПГ „Д-р Иван Панов“ защитиха достойно учениците от 12.А клас, Гергана Тимова (при готвачите) и Ади Котова (при сервитьорите). Те се обучават в професионална паралелка от професионално направление „Хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг”, професия „Хотелиер”, специалност „Организация на хотелиерството“. Двете момичета са победителките от училищния кръг на състезанието.
Носете това красиво и отговорно отношение към храната и продължавайте да радвате всеки около Вас с творбите си, защото – “Да ядеш е необходимост, но да се храниш интелигентно – това е изкуство.”
Франсоа дьо Ларошфуко