Актуални Новини, Новини

УЧЕНИЦИ ОТ 2.ОУ „ХРИСТО СМИРНЕНСКИ“ – БЕРКОВИЦА С НАГРАДИ ОТ СЪСТЕЗАНИЕТО ПО ИТ „ЗНАЙКО“

Georgi_Ivanov_projectЗа поредна година ученици от 2. ОУ „Христо Смирненски“  печелят награди в областния кръг на състезанието по информационни технологии „Знайко“.

Грамота за отлично представяне получи  Георги Георгиев от 4.а клас за своя проект на тема „Професиите в миналото, настоящето и бъдещето“. Четвъртокласникът се класира в група „А“ за националния кръг на надпреварата.

Емилияна Георгиева, с проект на тема: „Световен ден на съня“, и Emiliana_Ivanova_projectПетър Проданов, с интерпретация на темата „Полезни и незаменими изобретения“, само с разлика от няколко точки, също ще се състезават за награда в националния кръг на състезанието по ИТ.

За изготвянето на проектните задачи учениците, ръководени от своя преподавател Петя Христова, използваха и умело комбинираха различни приложни програми и Petur_Prodanov_projectкрайният резултат, и при тримата, бе впечатляващ.

Часовете и извънкласните занимания по ИТ, в резултат на които се създават знаещи и можещи съвременни личности, от много години са приоритет в обучението във 2. ОУ „Христо Смирненски“ – Берковица.