Актуални Новини

ФИНАЛ НА ОСМИЯ СЕЗОН НА „НАДИГРАЙ МЕ“ – НА 24 ЮНИ ПО БНТ2 И БНТ СВЯТ

На 24 юни (Еньовден) от 20:30 часа БНТ2 и БНТ Свят ще излъчат на живо от студио 1 спектакъла на финалистите в осмия сезон на танцовото шоу „Надиграй ме”. Зрителите ще гледат на живо надпреварата между трите най-добри фолклорни състава, сред които Ансамбъл „Малинарка“ и трите клуба по състезателни танци, достигнали до финала.

На 24 юни (събота) точно в 20:30 часа най-добре представилите се участници в осмия сезон на „Надиграй ме” излизат на сцената за заключителния спектакъл. Зрителите на БНТ2 и БНТ Свят ще имат възможност да се насладят на изпълненията им в пряко предаване и да определят големите победители в осмия сезон на телевизионния проект, като изпратят СМС с номера на своя любим отбор. Линиите за гласуване ще бъдат отворени от 20:30 до 22:30 часа в събота – по време на прякото предаване.

Всички можем да подкрепим отново Ансамбъл „Малинарка“ като изпратим SMS с номер 8 на кратък номер 14500. Няма ограничения за броя SMS-съобщения, които могат да бъдат изпратени от един телефон.

Изпрати SMS с номер 8 на кратък номер 14500!

Подробности за излъчените вече епизоди на телевизионното танцово шоу „Надиграй ме“ можете да видите на сайта на БНТ – bnt.bg.