Актуални Новини, Новини

ФК „КОМ“ ЗАПОЧНА СВОЯТА ПРЕДСЕЗОННА ПОДГОТОВКА ЗА ПЪРВЕНСТВОТО ПО

ФК „КОМ“ започна своята предсезонна подготовка за първенството по футбол в Северозападната Трета лига.
Преди откриващата тренировка водосвет за здраве отслужи отец Захарий, който благослови момчетата и им пожела успешно представяне в предстоящата кампания. Кметът на община Берковица г-н Радослав Найденов също уважи футболистите и им пожела успешен сезон. Старши треньорът Венци Иванов изведе на първото занимание 26 футболисти.
Лятната селекция остава отворена, като все още се търсят футболисти на определени позиции.
Скоро към състава се очаква да се присъедини Десислав Андреев, който ще се завърне от Норвегия, за да подсили състава за “северозападната трета лига”
До момента към отбора се присъединиха: Кристиян Георгиев – Вратар, Алекс Петров, Ивайло Тодоров, Кристиян Албертов, Радослав Георгиев, Денис Димитров и Борил Григоров.
С мъжете тренират и следните юноши: Митко Паунов, Георги Страхилов, Петър Ценов, Георги Михайлов и Христо Янакиев – родени 2007 г., Браян Бинков – роден 2008 г. и Роберто Иванчов – роден 2009 г.
От клуба споделиха, че непрекъснато дават път и възможност за развитие на местни млади футболисти, като трябва да се отбележи също, че 80% от състава е съставен от момчета родени след 2001 година.
По време на лятната подготовка ФК „КОМ“ ще изиграе 6 контролни срещи. Първата от тях е на 17 юли, срещу отбора на ФК “Монтана”.