Актуални Новини

ЦЕРЕМОНИЯ ЗА НАГРАЖДАВАНЕ НА ФИНАЛИСТИТЕ В КОНКУРС „ДОБРИТЕ ДЕЛА“

111На 17 Декември 2015 г. от 16.00 часа в детски център „Камбанка“ ще се проведе церемонията по награждаване на отличените ученици в конкурса „Добрите дела“, организиран от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Община Берковица.

СПИСЪК НА ФИНАЛИСТИТЕ В КОНКУРСА „ДОБРИТЕ ДЕЛА“

Празникът на доброто се организира за втора поредна година. Той е израз на нашата убеденост и вяра в това, че ежедневно сред нас, около нас, десетки непознати, млади и стари добротворци, хора с големи сърца, вършат добри дела.

Тази година след проведени вътрешноучилищни кръгове до финалния кръг достигнаха 17 деца и един цял клас. Всички тези деца ще получат своите отличия лично от кмета на Община Берковица – инж. Милчо Доцов, на специално организираната за тях церемония, на която каним освен нашите финалисти, техните родители и близки, техните съученици, приятели и учители, както и всички граждани на Община Берковица, желаещи да се запознаят с добрите дела на нашите деца и да празнуват с нас вършенето на добро.

Специални грамоти ще бъдат връчени и на децата, достигнали до вътрешноучилищните кръгове.