Актуални Новини, Новини

ЦИРК ФЕНИКС ЩЕ ГОСТУВА В БЕРКОВИЦА

Циркът ще бъде позициониран в м. Пашината, а представленията ще се състоят на 4 и 5 юли 2020 година (събота и неделя) от 18.00 часа при стриктно спазване на противоепидемичните мерки. За осигуряване безопасността на присъстващите от заразяване с коронавирус, заетостта на местата ще бъде до 50 % от общия им капацитет, през седалка и при спазване на физическа дистанция от най-малко 1,5 м. Носенето на предпазни средства – маска, шал или средство покриващо носа и устата, ще бъде задължително.

Артистите от цирка ще предложат двучасов спектакъл, в който посетителите ще се насладят на майсторска еквилибристика, въздушна гимнастика във воали и обръчи, жонгльорство с крака, изключителната атракция –  жена, висяща на косата си, дресури на камила, понита, камерунска коза, носато мече, кучета, котки, гълъби, папагал Ара. Много смях ще предизвика клоунеса Пипи. Специален гост в програмата ще бъде Мики Маус.

Цените на билетите са в диапазона от 10 лв. до 15 лв., а децата до 6 – годишна възраст ползват 50% отстъпка. За деца до 2 години представленията са безплатни.

За повече информация – тел. 0893386419.