АКТУАЛНО

ЦНСТДУ – БЕРКОВИЦА ПОСРЕЩНА ГОСТИ ОТ ФОНДАЦИИТЕ „ЕДНО СЪРЦЕ“ И „ЕМАХАУС“

Обща снимка с представители на фондация "Едно сърце", Емахаус", директор на ЦНСТДУ и ръководство на общината

На 15 септември 2022 година в Центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания в град Берковица се състоя среща между Спаска Георгиева – Заместник-кмет на община Берковица, служители от ОбА – Берковица, президент и основател на Фондация „Едно сърце“ Дебора Дъшку, финансовия директор за България Андрей Врабчев, Джейми Зогмайстър – Програмен директор на фондация „Надежда за децата“, Таня Пърл – основателка на Фондация „Емахаус“, Димитринка Иванова – Директор на ЦНСТДУ – Берковица и служители от същата институция.
В началото на месец септември благодарение на Фондация „Едно сърце“ служители от Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания в Берковица участваха в основно обучение по интервенция, основаваща се на изграденото доверие по системата TBRI.
Основното обучение по TBRI е изготвено за служители от Института за детско развитие „Карин Първис“ и техни партньори, които да обучават хора, полагащи грижи за деца и да разпространяват знанието в рамките на своите организации.
TBRI е цялостна, базираща се на опита, основаваща се на привързаността и носеща знание за травмата, интервенция, изградена с цел да посрещне комплекса от нужди на уязвимите деца.
На срещата бе обявено, че ЦНСТДУ – Берковица отговаря на изискванията на предприетия от американска страна пилотен проект и че центърът е включен в него заедно с още 5 социални услуги от същия тип в България. Очаква се финансиране под формата на дарение по проекта.
Представителите от Община Берковица анонсираха желанието си за съвместна работа със социалната услуга и съдействие за предоставяне на безвъзмездни обучения от страна на фондациите за специалистите, пряко работещи с деца на територията на цялата община.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

Дом за стари хора - Берковица
Актуални Новини

OБЩИНА БЕРКОВИЦА КАНДИДАТСТВА ПО ПРОЕКТ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА УСЛОВИЯТА В ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА – БЕРКОВИЦА

На 19.04.2023 г., Община Берковица подаде проектно предложение „Извършване на строителни дейности и доставка на оборудване и обзавеждане с оглед

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВА ЗА ПРИЕМАНЕ НА УЧЕНИЦИ С ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПО УТВЪРДЕН ДЪРЖАВЕН ПЛАН-ПРИЕМ ЗА УЧЕБНАТА 2023/2024 ГОДИНА

1.ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧЕНИЦИТЕ:• УСПЕШНО ДА СА ЗАВЪРШИЛИ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ В ГОДИНАТА НА КАНДИДАТСТВАНЕТО• НЕ СА ПО-ВЪЗРАСТНИ ОТ 17 ГОДИНИ, НАВЪРШВАНИ

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Среща с пенсионерски клубове
Актуални Новини

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ЩЕ ПОДПОМАГА ФИНАНСОВО ДЕЙНОСТТА НА ПЕНСИОНЕРСКИТЕ КЛУБОВЕ И ПРЕЗ 2023 ГОДИНА

Кметът Димитранка Каменова се срещна с председателите на пенсионерските клубове и организации на хора с увреждания в община Берковица. Поводът

ВИЖТЕ ОЩЕ »
ПОПУЛЯРНИ ЕТИКЕТИ
covid-19 (28) Бюджет (7) Дом за стари хора - Берковица (8) Кмет на Община Берковица (35) МИГ Берковица и Годеч (14) Образование (41) Община Берковица (411) Общинска администрация-Берковица (51) Общински съвет-Берковица (25) Обява (22) Природни забележителности (21) СУТ (17) административни услуги (13) берковица (17) велислав захариев (7) дневен ред (12) заповед (13) заповеди на кмета (23) избори (10) избори за Народно събрание (9) изложба (7) кмет берковица (8) кмет община берковица (13) конкурс (12) културни забележителности (17) музеен комплекс - Берковица (11) общинска администрация (55) общински съвет - берковица (8) обява община берковица (8) обявление (73) обявление отдел СУТ (9) основни училища (8) отдел строителство (21) поздравителен адрес (21) проект (11) противоепидемични мерки (27) редовна сесия (11) социални дейности (14) социални услуги (9) спорт (12) спортни клубове (11) съветници (9) съобщение (10) туризъм (32) услуги (13)
QR Code

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ ЗА ДЛЪЖНОСТ „СЪТРУДНИК СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ“

Обява за провеждане на подбор на персонал за длъжност „Сътрудник социални дейности“ по Проект BG05SFPR002-2.002-0083 „Укрепване на общинския капацитет в

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.