АКТУАЛНО

ЧЕЗ ЕЛЕКТРО ПРИЗОВАВА КЛИЕНТИТЕ ДА ПЛАЩАТ БЕЗКАСОВО СМЕТКИТЕ СИ

„ЧЕЗ Електро България“ АД напомня на своите клиенти, че възможностите, които осигуряват начините за плащане на сметки от разстояние, са за предпочитане, особено в ситуацията на прилагане на засилени мерки за предпазване от опасността за заразяване с коронавирус.

Дружеството призовава клиентите да използват осигурените от Дружеството 9 начина за безкасово плащане – по банков път чрез директен дебит, банкомат или платежно нареждане, по интернет чрез интернет банкиране, системите на ePay.bg, ОББ, Icard.bg и Транскарт или директно през сайта на ЧЕЗ, с sms през системите на ePay и Icard, които дават на клиентите и достатъчно сигурност.

 • По банков път:
 • С платежно нареждане: превеждате дължимата сума в най-удобния за Вас банков клон.
 • Чрез банкомат: превеждате дължимата сума чрез Вашата дебитна или кредитна карта. Необходимо е да знаете Вашия клиентски номер.
 • С директен дебит: с изричното Ви съгласие банката да извърши плащане на дължимата от Вас сума от Вашата разплащателна сметка.
 • По интернет:
 • Интернет банкиране: нареждате плащане на дължимата сума чрез обслужващата Ви банка по интернет.
 • Чрез системата „EPAY”  ePay.bg. Нареждате плащането по Интернет след предварителна регистрация.
 • Чрез системата „UPAY“ на ОББ https://www.ubbpay.bg. Нареждате плащането по Интернет без предварителна регистрация.
 • Директно през сайта на ТФС transcard.bg. Нареждате ръчно или автоматично плащане по интернет след регистрация в сайта на „Транскарт Файненшъл Сървисис“ ЕАД /ТФС/.
 • Директно през сайта на iCard icard.bg. Нареждате плащане по интернет директно от персоналната си страница в сайта на компанията, след направена регистрация.
 • Плащане чрез sms
 • Необходимо е да притежавате мобилен телефон с номер към български оператор и валидна банкова карта. Услугата се предлага от ePay –    epay.bg и iCard –    www.icard.bg. Важно е да посочите Вашия клиентски номер.

„ЧЕЗ Електро България“ АД напомня на клиентите, че номерата на банковите сметки на Дружеството за битови клиенти са: СИТИ Банк IBAN: BG62 CITI 9250 1111 1CEZ EL и ING Банк IBAN: BG97 INGB 9145 1111 1 CEZ EL, а за бизнес клиенти ING Банк IBAN: BG72 INGB 9145 7777 7CEZ EL и СИТИ Банк
IBAN: BG37 CITI 9250 7777 7CEZEL.

За клиентите, които нямат възможност да използват безкасовите начини на плащане, „ЧЕЗ Електро България“ АД напомня, че на тяхно разположение са и общо 6 280 места за плащане, включително каси на партньорите ни „Изипей“, „Фастпей“, „Български пощи“, Банка „ДСК“, „УниКредит Булбанк“, като препоръката на Дружеството е при посещението на касовите салони им стриктно да се спазват разпоредените мерки за ограничаване възможността от заразяване с вируси. Клиентите могат да превеждат дължимата сума по клиентски номер и фактура и чрез над 1 000 терминални устройства на Cashterminal.

Допълнителна информация за възможностите за различните видове плащания може да се получи и на телефонна линия 0700 10 010, на info@cezelectro.bg, както и на сайта на компанията www.cez.bg, секция „За клиента“.

 Осигурените възможности от Дружеството включват и плащане от разстояние през интернет, терминални устройства, мобилен телефон

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ЛИЧНО ПОЗДРАВИ ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ НА ТЕХНИЯ ПРАЗНИК

Клуб на хората с увреждания – Берковица отбеляза подобаващо 3 декември – Международния ден на хората с увреждания „Добре дошли

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ „СТРОИТЕЛСТВО И УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА“

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛEНИЕизх.Nо УОСГ-70-00-544 (1) от 02.12.2022 г. Дирекция „Специализирана администрация”, отдел „СУТ”– Берковица на основание чл. 128,

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.