Актуални Новини

“ЧЕТИ С МЕН”

Библиотека „Йордан Радичков” при Читалище „Иван Вазов 1872”- гр. Берковица, ще се включи в инициативата на министерство на културата „Чети с мен”. Основната цел е насърчаване четенето сред всички възрасти и поставяне на рекорд за масово четене. Мотото на кампанията е:”Чети с мен, доведи приятел”. Масовото четене ще премине под патронажа на президента Росен Плевнелиев.

На 28. Септември.2014г.(неделя) от 11часа в Градската градина(ако времето е лошо в библиотеката) до Читалището, Библиотека”Йордан Радичков”, заедно с учениците от V,VI,VIIкл. на III ОУ”Иван Вазов” с преподавател по бълг. език и литература г-жа Тодорка Кирова Ви каним с книжка в ръка и приятел до себе си, да се включите в събитието.

Ще четем любими книжки за деца и възрастни, ще разкажем какво сме прочели и какво искаме да прочетем, може и книжки да си разменим.

Нека заедно да почерпим вдъхновение от света на книгите и покажем, че ние, жителите на гр. Берковица можем да четем, обичаме четенето и го правим с желание и удоволствие!

Заповядайте, очакваме Ви!