Актуални Новини

В БЕРКОВИЦА БЕШЕ ОТКРИТ ДЕВЕТИЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕГЛЕД ЗА ВОДАЧИ НА СЛУЖЕБНИ КУЧЕТА ОТ СИСТЕМАТА НА МВР

С тържествена церемония и пожелания за успешно представяне в база «Берковица» беше открит 3-дневият национален  преглед с международно участие за водачи на служебни кучета от системата на МВР. Традиционното състезание се организира за 9-та поредна година от Спортната асоциация на МВР и сектор „Кинология, племенно дело и специализирана подготовка на водачи на служебни кучета” към Главна дирекция «Охранителна полиция».

Официални гости на събитието бяха комисар Валери Димитров-Началник отдел „Охранителна полиция“ в ОД на МВР Монтана, Гл. инспектор Бисер Йончев- Началник РУ “Полиция” – Берковица, зам. кметът на Община Берковица Радослав Найденов и гости от Румъния и Македония.  В тридневното състезание ще премерят сили отбори от Главна дирекция «Охранителна полиция» – „Специализирани полицейски сили”, Главна дирекция «Криминална полиция», Главна дирекция «Гранична полиция», ГДБОП, полицаи от Румъния и Македония.

Награждаването на победителите в Деветия  национален преглед за водачи на служебни кучета с международно участие ще бъде на 15.05.14 г. в 15 ч. в базата в Берковица.