АКТУАЛНО

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ПОДКРЕПЯ ГРАЖДАНСКИ ИНИЦИАТИВИ

граждански инициативи

Кметът Димитранка Каменова подписа договор със Светлин Каменов – първият наш съгражданин, одобрен по общински фонд „Граждански инициативи“ за подкрепа на местни инициативи от Община Берковица.
Предложението се финансира от Община Берковица със сума в размер на 500 лева, която се отпуска след сключване на договор за предоставяне на средства от фонда съгласно правилника.
Светлин Каменов кандидатства за финансова помощ от фонда за осъществяване на инициатива, свързана с облагородяване на междублоковото пространство на ул. „Сливница“ 17 в града чрез почистване и оформяне на зона за отдих, поставяне на 2 броя пейки, освежаване и боядисване и поставяне на кошове за отпадъци. Целта на живущите е да направят едно запустяло място в красив кът, където децата да играят. Подкрепа и готовност за участие изразяват и всички живущи в блока.
Госпожа Каменова сподели, че Община Берковица ще продължи да подкрепя реализирането на местни инициативи с увереност, че по този начин гражданите на града ще се включват активно в дейностите по облагородяване на градски пространства.
Целта на създаването на фонда е повишаване на обществената ангажираност на гражданите на град Берковица към заобикалящата ги среда, като ги стимулират с личен труд да извършват дейности по облагородяване на междублокови пространства.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

Лого Община Берковица
Актуални Новини

СЪОБЩЕНИЕ

Общинска администрация – Берковица уведомява всички кандидати, подали заявление за длъжността „Домашен помощник“ по проект № BG05SFPR002-2.001-0115-С01 „Грижа в дома

ВИЖТЕ ОЩЕ »
ПОПУЛЯРНИ ЕТИКЕТИ
QR Code

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ „СТРОИТЕЛСТВО И УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА“

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛЕНИЕизх.Nо ЕФПП-58-00-1 58) от 08.02.2023 г. Дирекция „Специализирана администрация”, отдел „СУТ”– Берковица на основание чл. 128,

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Лого Община Берковица
Актуални Новини

СЪОБЩЕНИЕ

Общинска администрация – Берковица уведомява всички кандидати, подали заявление за длъжността „Домашен помощник“ по проект № BG05SFPR002-2.001-0115-С01 „Грижа в дома

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Отчет на кмета
Актуални Новини

ОТЧЕТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МАНДАТНАТА ПРОГРАМА НА КМЕТА НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ЗА 2022 ГОДИНА

Уважаеми г-н председател,Уважаеми общински съветници,Уважаеми съграждани, Преди четири години приех предизвикателството да бъда кмет на Община Берковица, водена от убеждението,

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.