Актуални Новини, Новини

СВЕТНА КОЛЕДНАТА ЕЛХА В БЕРКОВИЦА

В присъствието на много деца и възрастни бяха запалени светлините на 7 метровата коледна елха в Берковица. Те озариха небето в центъра на града и създадоха празнично настроение.

Въпреки лошото време, около елхата се събраха десетки жители на града. Най-ентусиазирани, разбира се, бяха най-малките, които с вълнение очакваха да зърнат голямата елха и да пуснат своите писма в кутията на белобрадия старец.

Много аплодисменти получиха изпълненията на децата, подготвили програма за грейването на коледното дърво. Ферия от цветове и коледно настроение донесоха и петнадесетте живи коледни дръвчета, украсени с много старание и любов от училищата и детските градини.След празниците, те ще бъдат засадени в двора на образователните институции. Тази инициатива на кмета на Радослав Найденов ще бъде повод не за унищожаване, а за засаждане на десетки нови дръвчета в Берковица и общината.

Скъпи приятели, изберете и украсете с много любов и вие по едно живо коледно дърво, а после го посадете, за да напомя то със своето присъствие за миговете на подарено щастие през тази вълшебна Коледа!

Желаем ви дни на радост, с усмивки и веселие, и много мигове на сбъднати мечти!