АКТУАЛНО

ЦНСТДУ – БЕРКОВИЦА ПОСРЕЩНА ГОСТИ ОТ ФОНДАЦИИТЕ „ЕДНО СЪРЦЕ“ И „ЕМАХАУС“

Обща снимка с представители на фондация "Едно сърце", Емахаус", директор на ЦНСТДУ и ръководство на общината

На 15 септември 2022 година в Центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания в град Берковица се състоя среща между Спаска Георгиева – Заместник-кмет на община Берковица, служители от ОбА – Берковица, президент и основател на Фондация „Едно сърце“ Дебора Дъшку, финансовия директор за България Андрей Врабчев, Джейми Зогмайстър – Програмен директор на фондация „Надежда за децата“, Таня Пърл – основателка на Фондация „Емахаус“, Димитринка Иванова – Директор на ЦНСТДУ – Берковица и служители от същата институция.
В началото на месец септември благодарение на Фондация „Едно сърце“ служители от Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания в Берковица участваха в основно обучение по интервенция, основаваща се на изграденото доверие по системата TBRI.
Основното обучение по TBRI е изготвено за служители от Института за детско развитие „Карин Първис“ и техни партньори, които да обучават хора, полагащи грижи за деца и да разпространяват знанието в рамките на своите организации.
TBRI е цялостна, базираща се на опита, основаваща се на привързаността и носеща знание за травмата, интервенция, изградена с цел да посрещне комплекса от нужди на уязвимите деца.
На срещата бе обявено, че ЦНСТДУ – Берковица отговаря на изискванията на предприетия от американска страна пилотен проект и че центърът е включен в него заедно с още 5 социални услуги от същия тип в България. Очаква се финансиране под формата на дарение по проекта.
Представителите от Община Берковица анонсираха желанието си за съвместна работа със социалната услуга и съдействие за предоставяне на безвъзмездни обучения от страна на фондациите за специалистите, пряко работещи с деца на територията на цялата община.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

Актуални Новини

ПРИКЛЮЧИХА СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИТЕ РАБОТИ ПО ПРОЕКТ “ИЗГРАЖДАНЕ НА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СПОРТНО ИГРИЩЕ В ГР. БЕРКОВИЦА”

Приключиха строително-монтажните дейности в изпълнение на проект BG06RDNP001-7.007-0082 “Изграждане на мултифункционално спортно игрище в гр. Берковица, Община Берковица”, финансиран по

ВИЖТЕ ОЩЕ »
химически тоалетни
Актуални Новини

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

Община Берковица уведомява всички жители и гости на града, че за всички дни през празничната програма (4 – 9 септември)

ВИЖТЕ ОЩЕ »
ПОПУЛЯРНИ ЕТИКЕТИ
covid-19 (28) Кмет на Община Берковица (63) Културен център "Йордан Радичков" (10) МИГ Берковица и Годеч (25) НЧ "Иван Вазов - 1872" (10) ОП Региони в растеж (18) Образование (41) Община Берковица (576) Общинска администрация-Берковица (89) Общински съвет-Берковица (36) Обява (33) Природни забележителности (21) Проект енергийна ефективност (12) СУТ (17) административни услуги (13) берковица (17) берковската духова музика (10) вик берковица (13) дневен ред (16) заповед (15) заповеди на кмета (23) избори (10) кмет община берковица (22) конкурс (13) културни забележителности (17) музеен комплекс - Берковица (25) общинска администрация (56) общински съвет - берковица (9) обява община берковица (12) обявление (88) обявление отдел СУТ (27) отдел строителство (23) подробен устройствен план (11) поздравителен адрес (23) проект (13) противоепидемични мерки (27) редовна сесия (16) социални дейности (14) социални услуги (12) спорт (12) спортни клубове (11) съобщение (15) туризъм (32) уведомление (12) услуги (13)
QR Code

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Лого Община Берковица
Актуални Новини

ПУБЛИКУВАНА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА С ПРЕДМЕТ „ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ РАБОТИ ПО ПРОЕКТ: „ХИДРОМЕЛИОРАТИВНО СЪОРЪЖЕНИЕ – УТАЙНИК ЗА ВОДА В ПИ 07510.50.38 ПО КАДАСТРАЛНАТА КАРТА И КАРТАТА ЗА РЕГУЛАЦИЯ НА С. БЪРЗИЯ, МЕСТНОСТ РАВНИЩЕ, ОБЩИНА БЕРКОВИЦА“

Във връзка с изготвен проект „Хидромелиоративно съоръжение – утайник за вода в ПИ 07510.50.38 по Кадастралната карта и Картата за

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Актуални Новини

ЗАКЛЮЧИТЕЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОЕКТ ЗА КОМПОСТИРАЩА ИНСТАЛАЦИЯ

Община Берковица проведе заключителна пресконференция за изпълнение на проект № BG16M1OP002-2.005 -0008 „Проектиране и изграждане на компостираща инсталация за разделно

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.