Актуални Новини

12. Б НА ПГ „Д-Р ИВАН ПАНОВ“ СПОРТУВАТ С НОВИ ТОПКИ

IMG_8706Голямата цветна кутия с изненади се оказа пълна със спортни принадлежности, които зарадваха учениците от 12. Б клас на ПГ „Д-р Иван Панов“. Припомняме, че на обявения от МКБППМН при Община Берковица конкурс за „Клас на годината“ 2016/2017 г. гимназистите спечелиха третото място с награда – изненада – голяма цветна кутия. Тя съдържаше баскетболна, волейболна топка и сак за топки на водеща фирма за спортна екипировка. В час по физическо възпитание и спорт учениците демонстрираха спортни умения с новите топки. Щастливи от новите си придобивки, те позираха весело пред обектива.

Община Берковица честити третото място на 12. Б клас на ПГ „Д-р Иван Панов“ и им благодари за ежегодното участие в конкурса. /През 2015/2016 г. този клас спечели първото място в „Клас на годината“ /

IMG_8705Уважаеми ученици,

Гордеем се с Вашите високи оценки, постиженията в спорта, наградите и отличията в конкурси, фестивали и състезания. Ние вярваме, че успехът спохожда смелите, упоритите и трудолюбивите, вярвайте и Вие! Вашата победа е победа на знанието, постоянството и единството. Мечтайте, смейте се, създавайте приятелства и не забравяйте, че вече сте пример за подражание!

В следващите дни ще информираме как класираните на второ и първо място класове споделиха и изживяха своите големи награди.

За пореден път МКБППМН при Община Берковица се постара и организира конкурса „Клас на годината“, превърнал се в традиционен. Той е един от многото конкурси, които „детският съд“ организира, постигайки добри резултати в превенцията на детското асоциално поведение.  Комисията винаги съумява да осигури голям награден фонд за участници и победители в конкурсите, а наградите винаги са атрактивни, желани и големи. Комисията осъществява целенасочената политика на Община Берковица и на кмета инж. Милчо Доцов за специално внимание и отношение към подрастващите. Затова всеки път конкурсите се превръщат в детски празници, на които лично председателят на комисията зам.-кметът Радослав Найденов награждава победителите и участниците. Специално внимание децата получават и от председателя на Общински съвет, както и ръководния екип на кмета инж. Милчо Доцов.