Актуални Новини

23-ТИ МЕЖДУНАРОДЕН ДЕТСКИ ФЕСТИВАЛ НА ИЗКУСТВАТА „ЛАЧЕНИ ОБУВКИ“

538556d2a1bce_1401247442Започна подготовката за 23-то издание на Международния детски фестивал на изкуствата “Лачени обувки” в Берковица. Той ще се проведе от 28-31 май 2015 г. Детският форум се организира от Община Берковица и НЧ “Иван Вазов – 1872”.

Фестивалът ще е с конкурсен характер и в него могат да участват деца до 16-годишна възраст. Детският форум на изкуствата ще има четири раздела – забавна песен, модерни танци, детски театър и рисунка. Три възрастови групи за индивидуалните изпълнители и конкурс за вокални състави ще има в раздела за забавна песен. Участниците тази година ще рисуват на тема “Моето послание към света” като рисунките се изпращат до 11 май.

4 май 2015 г. е крайният срок за изпращане на заявките за участие във фестивала. Изпълнителите ще бъдат оценявани от професионално жури и в четирите раздела. Гала концертът ще е вечерта на 30 май. Организаторите предвиждат съпътстващи прояви, които ще бъдат посочени в програмата. Подробна информация за регламента на фестивала, бланка за участие и контакт с организаторите може да се получи от официалния сайт на община Берковица– www.berkovitsa.bg, раздел “Култура” – НЧ „Иван Вазов-1872“ Берковица.

Регламент “Лачени обувки”