Проекти

Заповеди на кмета

Заповед РД 15-283/19.05.2022 г.

Заповед РД 15-275/16.05.2022 г.

Заповед РД 15-274/16.05.2022 г.

Заповед РД 15-239/05.05.2022 г.

Заповед РД 15-215/18.04.2022 г.

Заповед РД 15-214/18.04.2022 г.

Заповед РД 15-192/08.04.2022г.

Заповед РД 15-173/31.03.2022г.

Заповед РД 15-149/21.03.2022г.

Заповед РД 15-109/25.02.2022г.

Заповед РД 15-053/24.01.2022г.

Заповед РД 15-020/07.01.2022 г.

Заповед РД-15-1014/29.12.2021 г.

Заповед РД-15-957/14.12.2021 г.

Заповед РД 15-935/13.12.2021г.

Заповед РД 15-934/13.12.2021г.

Заповед РД 15-917/10.12.2021г.

Заповед РД 15-827/26.11.2021 г.

Заповед  РД 15-826/26.11.2021г.

Заповед РД 15-662/09.11.2021 г.

Заповед РД 15-633/18.10.2021 г.

Заповед РД 15-596/24.09.2021г.

Заповед РД 15-595/24.09.2021г.

Заповед РД 15-594/24.09.2021г.

Заповед РД 15-515/27.08.2021 г.

Заповед РД 15-419/02.07.2021г.

Заповед РД 15-366/08.06.2021г.

Заповед РД 15-362/08.06.2021г.

Заповед РД 15-330/21.05.2021 г.

Заповед РД 15-328/21.05.2021 г.

Заповед РД 15-326/21.05.2021 г.

Заповед РД 15-176/19.03.2021г.

Заповед РД 15-156/05.03.2021 г.

Заповед РД 15-154/05.03.2021 г.

Заповед РД 15-153/05.03.2021 г.

Заповед РД 15-119/18.02.2021 г.

Заповед РД 15-118/18.02.2021 г.

Заповед РД 15-110/12.02.2021 г.

Заповед РД 15-106/11.02.2021 г.

Заповед РД 15-100/05.02.2021 г.

Заповед РД 15-79/28.01.2021 г.

Заповед РД 15-54/25.01.2021 г.

Заповед РД 15-020/11.01.2021 г.

Заповед РД 15-019/11.01.2021 г.

Заповед РД 15-896/17.12.2020 г.

Заповед РД 15-877/10.12.2020 г.

Заповед РД 15-872/10.12.2020 г.

Заповед РД 15-789/05.11.2020 г.

Заповед РД 15-788/05.11.2020 г.

Заповед РД 15-787/05.11.2020 г.

Заповед РД 15-756/27.10.2020г.

Заповед РД 15-740/22.10.2020 г.

Заповед РД 15-665/17.09.2020 г.

Заповед РД 15-664/17.09.2020 г.

Заповед РД 15-663/17.09.2020 г.

Заповед РД 15-600/27.08.2020 г.

Заповед РД 15-592/27.08.2020 г.

Заповед РД 15-568/13.08.2020 г.

Заповед РД 15-565/12.08.2020 г.

Заповед РД 15-541/28.07.2020 г.

Заповед РД 15-521/17.07.2020 г.

Заповед РД 15-520/17.07.2020 г.

Заповед РД 15-441/10.06.2020 г.

Заповед РД 15-402/29.05.2020 г.

Заповед РД 15-330/21.04.2020 г.

Заповед РД 15-257/20.03.2020 г.

Заповед РД 15-248/16.03.2020 г.

Заповед РД 15-247/16.03.2020 г.

Заповед РД 15-160/21.02.2020 г.

Заповед РД 15-153/18.02.2020 г.

Заповед РД 15-152/18.02.2020 г.

Заповед РД 15-139/13.02.2020 г.

Заповед РД 15-138/13.02.2020 г.

Заповед РД 15-137/13.02.2020 г.

Заповед РД 15-136/13.02.2020 г.

Заповед РД 15-69/21.01.2020г.

Заповед РД 15-51/17.01.2020 г.

Заповед РД 15-50/17.01.2020 г.

Заповед РД 15-49/17.01.2020 г.

Заповед РД 15-48/17.01.2020 г.

Заповед РД 15-47/17.01.2020 г.

Заповед РД 15-45/17.01.2020 г.

Заповед РД 15-44/17.01.2020 г.

Заповед РД 15-42/17.01.2020 г.

Заповед РД 15-41/17.01.2020 г.

Заповед РД 15-40/17.01.2020 г.

Заповед РД 15-38/17.01.2020 г.

Заповед РД 15-621/02.12.2019 г.

Заповед РД 15-510/28.10.2019 г.

Заповед РД 15-509/ 28.10.2019 г.

Заповед РД 15-470/15.10.2019 г.

Заповед РД 15-468/15.10.2019 г.

Заповед РД 15-462/09.10.2019г.

Заповед РД 15-453/30.09.2019 г.

Заповед РД 15-428/09.09.2019 г.

Заповед РД 15-416/30.08.2019 г.

Заповед РД 15-381/22.08.2019 г.

Заповед РД 15-380/22.08.2019 г.

Заповед РД 15-379/22.08.2019 г.

Заповед РД 15-732/19.02.2019 г.

Заповед РД 15-731/19.08.2019 г.

Заповед РД 15-311/02.07.2019 г.

Заповед РД 15-275/05.06.2019 г.

Заповед РД 15-274/05.06.2019 г.

Заповед РД 15-216/07.05.2019г.

Заповед РД 15-207/07.05.2019г.

Заповед РД 15-176/15.04.2019 г.

Заповед РД 15-152/01.04.2019 г.

Заповед РД 15-150/29.03.2019 г.

Заповед РД 15-135/26.03.2019 г.

Заповед РД 15-130/21.03.2019 г.

Заповед РД 15-088/25.02.2019 г.

Заповед РД 15-083/22.02.2019 г.

Заповед РД 15-082/22.02.2019 г.

Заповед РД 15-068/14.02.2019 г.

Заповед РД 15-059/11.02.2019 г.

Заповед РД 15-024/15.01.2019 г.

Заповед РД 15-023/15.01.2019 г.

Заповед РД 15-1/02.01.2019 г.

Заповед РД 15-557/28.12.2018 г.

Заповед РД 15-448/31.10.2018 г.

Заповед РД 15-447/31.10.2018 г.

Заповед РД 15-446/31.10.2018 г.

Заповед РД 15-435/26.10.2018 г.

Заповед РД 15-389/26.09.2018 г.

Заповед РД 15-381/18.09.2018 г.

Заповед РД 15-374/14.09.2018 г.

Заповед РД 15-373/14.09.2018 г.

Заповед РД 15-334/13.08.2018 г.

Заповед РД 15-320/03.08.2018 г.

Заповед РД 15-310/27.07.2018 г.

Заповед РД 15-309/27.07.2018 г.

Заповед РД 15-308/27.07.2018 г.

Заповед РД 15-304/26.07.2018 г.

Заповед РД 15-301/24.07.2018 г.

Заповед РД 15-290/13.07.2018 г.

Заповед РД 15-285/09.07.2018 г.

Заповед РД 15-272/04.07.2018 г.

Заповед РД 15-228/07.06.2018 г.

Заповед РД 15-227/07.06.2018 г.

Заповед РД 15-226/07.06.2018 г.

Заповед РД 15-220/04.06.2018 г.

Заповед РД 15-202/16.05.2018 г.

Заповед РД 15-201/16.05.2018 г.

Заповед РД 15-189/04.05.2018 г.

Заповед РД 15-180/27.04.2018 г.

Заповед РД 15-174/23.04.2018 г.

Заповед РД 15-173/20.04.2018 г.

Заповед РД 15-172/20.04.2018 г.

Заповед РД 15-171/20.04.2018 г.

Заповед РД 15-158/10.04.2018г.

Заповед РД 15-152/28.03.2018г.

Заповед РД 15-151/28.03.2018г.

Заповед РД 15-134/20.03.2018 г.

Заповед РД 15-116/09.03.2018 г.

Заповед РД 15-111/02.03.2018 г.

Заповед РД 15-110/02.03.2018 г.

Заповед РД 15-083/16.02.2018 г.

Заповед РД 15-075/09.02.2018г.

Заповед РД 15-074/09.02.2018г.

Заповед РД 15-073/09.02.2018г.

Заповед РД 15-050/30.01.2018г.

Заповед РД 15-580/04.12.2017г.

Заповед РД 15-543/06.11.2017г.

Заповед РД 15-535/31.10.2017г.

Заповед РД 15-533/27.10.2017 г.

Заповед РД 15-531/25.10.2017г.

Заповед РД 15-517/23.10.2017г.

Заповед РД 15-456/15.09.2017г.

Заповед РД 15-443/01.09.2017г.

Заповед РД 15-435/31.08.2017г.

Заповед РД 15-369/20.07.2017г.

Заповед РД 15-368/19.07.2017г.

Заповед РД 15-367/19.07.2017г.

Заповед РД 15-356/05.07.2017г.

Заповед РД 15-357/05.07.2017г.

Заповед РД 15-342/03.07.2017г.

Заповед РД 15-337/30.06.2017г.

Заповед РД 15-336/30.06.2017г.

Заповед РД 15-326/28.06.2017г.

Заповед РД 15-317/19.06.2017г.

Заповед РД 15-291/01.06.2017г.

Заповед РД 15-288/30.05.2017г.

Заповед РД 15-285/29.05.2017г.

Заповед РД 15-276/18.05.2017г.

Заповед РД 15-275/17.05.2017г.

Заповед РД 15-274/17.05.2017г.

Заповед РД 15-273/17.05.2017г.

Заповед РД 15-272/17.05..2017г.

Заповед РД 15-269/15.03.2017г.

Заповед РД 15-114/17.02.2017г.

Заповед РД 15-81/03.02.2017г.

Заповед РД 15-80/03.02.2017г.

Заповед РД 15-39/31.01.2017г.

Заповед РД 15-011/05.01.2017 г.

Заповед РД 15-618/18.11.2016г.

Заповед РД 15-569/28.10.2016г.

Заповед РД 15-453/29.08.2016г.

Заповед РД 15-361/07.07.2016г.

Заповед РД 15-360/07.07.2016г.

Заповед РД 15-356/01.07.2016г.

Заповед РД 15-282/17.05.2016 г.

Заповед РД 15-752/04.12.2015 г.

Заповед РД 15-719/13.11.2015 г.

Заповед РД 15-718/13.11.2015 г.

Заповед РД 15-697/29.10.2015 г.

Заповед РД 15-684/26.10.2015 г.

Заповед РД 15-683/23.10.2015 г.

Заповед РД 15-660/16.10.2015г.

Заповед РД 15-645/09.10.2015г.

Заповед РД 15-632/05.10.2015 г.

Заповед РД 15-553/21,08,2015г.

Заповед РД 15-549/20,08,2015г.

Заповед РД 15-522/10,08,2015г.

Заповед РД 15-521/10,08,2015г.

Заповед РД 15-467/14,07,2015 г.

Заповед РД 15-455/14,07,2015 г.

Заповед РД 15-454/14,07,2015 г.

Заповед РД 15-426/03.07.2015г.

Заповед РД15-408/22.06.2015г.

Заповед РД 15-390/12.06.2015 г.

Заповед РД 15-379/09.06.2015г.

Запове РД 15-247/19.05.2015г.

Заповед РД 15-246/19.05.2015г.

Заповед РД 15-245/19.09.2015г. 

Заповед РД 15-244/19.05.2015г.

Заповед РД 15-239/15.05.2015 г.

Заповед РД 15-238/15.05.2015 г.

Заповед РД 15-237/15.05.2015 г.

Заповед РД 15-236/15.05.2015 г.

Заповед РД 15-217/11.05.2015г.

Заповед РД 15-160/08.04.2015г.

Заповед РД 15-099/27.02.2015г.

Заповед РД 15-092/24.02.2015г.

Заповед РД 15-067/16.02.2015г.

РЕШЕНИЕ

Заповед РД 15-050/02.02.2015 г.

Заповед РД 15-772/23.12.2014 г.

Заповед РД 15-758/15.12.014 г.

Заповед РД-15-745/05.12.2014 г.

Заповед РД-15-736/01.12.2014 г.

Заповед РД-15-716/24.11.2014 г.

Заповед РД-15-715/24.11.2014 г.

Заповед РД-15-691/13.11.2014 г.

Заповед РД-15-690/13.11.2014 г.

Заповед РД 15-665/29.10.2014г.

Заповед РД 15-953/21.10.2014г.

Разрешение за изработване на комплексен проект за инвестиционна инициатива

Заповед РД 15-637/08.10.2014 г.

Заповед РД 15-635/07.10.2014 г.

Заповед РД 15-573/08.09.2014 г.

Заповед РД 15-572/08.09.2014 г.

Заповед РД 15-510/15.08.2014г.

Заповед РД 15-509/15.08.2014г.

 Заповед РД 15-468/29.07.2014 г.

Заповед РД 15-464/29.07.2014 г.

Заповед РД 15-453/18.07.2014 г.

Заповед РД 15-392/23.06.2014 г.

Заповед РД 15-367/10.06.2014 г.

Заповед РД 15-331/23.05.2014г.

Заповед РД 15-330/23.05.2014г.

Заповед РД 15-273/09.05.2014г.

Заповед РД 15-262/28.04.2014 г.

Заповед РД 15-261/28.04.2014 г.

Заповед РД 15-260/28.04.2014 г.

Заповед РД 15-241/15.04.2014 г.

Заповед РД 15-239/15.04.2014 г.

Заповед РД 15-224/04.04.2014 г.

Заповед РД 15-223/04.04.2014 г.

Заповед РД 15-204/31.03.2014г.

Заповед РД 15-200/31.03.2014г.

Заповед РД 15-155/17.03.2014г.

Заповед РД 15-154/17.03.2014г.

Заповед РД 15-131/28.02.2014г.

Заповед РД 15-115/25.02.2014г.

Заповед РД 15-071 от 07.02.2014г.

Заповед РД 15-066 от 03.02.2014г.

Заповед РД 15-047 от 27.01.2014г.

Заповед РД 15-816 от 30.12.2013г.

Заповед РД 15-815 от 27.12.2013г.