АКТУАЛНО

ВТОРА РЕГИОНАЛНА ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА ПО ПРОЕКТ “ПРОМЕНЯМЕ СЕ С КЛИМАТА” В 1. ОУ „Н. Й. ВАПЦАРОВ“ – БЕРКОВИЦА

На 29 и 30.11.2022 г. в 1. ОУ ,,Н .Й. Вапцаров‘‘ – Берковица ще се проведат нови дейности по проект „Променяме се с климата“ – регионална информационна среща и обучение на учителите по места. Институтът за прогресивно образование и 1. ОУ „Никола Й. Вапцаров“ – Берковица, са част от общността на тези, които искат чрез различни училищни дейности и инициативи да бъде обърнато внимание на темите, свързани с последствията от климатичните промени и необходимите мерки за устойчивост и адаптация. Екипът, работещ по проект „Променяме се с климата“, кани всички заинтересовани на предстоящата Регионална информационна среща за климатично образование, на която Първо основно училище е домакин.
Ще бъдат дискутирани мерки и дейности, свързани с адаптиране към климатичните промени на местно ниво.
Присъстващите ще имат възможност да научат за специално изготвения онлайн образователен портал за учители с материали, свързани с промените в климата и ще научат повече за разработените образователните програми във връзка с климатичните изменения. Като продължение на срещата ще бъдат направени обучения за педагогически специалисти. Обученията са на тема „Екологичното образование в училище – климатичните промени, природните бедствия и здравето на хората“, за което ще бъде присъден 1 квалификационен кредит. Обучението е финансирано по проекта и е безплатно за участниците.
Изменението на климата е тема, която интересува все повече хора. Тя засяга земята и човечеството по различни начини. Някои от тях са видими и вече се усещат от всички.
Повече за проект „Променяме се с климата“ – https://changingwithclimate-bg.org/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Актуални Новини

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДАРИ НАД 40 ЗАГЛАВИЯ ОТ ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА НЛН „ЙОРДАН РАДИЧКОВ“ НА ГРАДСКАТА БИБЛИОТЕКА

Библиотека „Йордан Радичков“ – Берковица, която носи името на писателя, ще радва своите читатели с над 40 нови заглавия на

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Връчване на приза за европейски етикет и добро управление на Кмата - Димитранка Каменова
Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ПОЛУЧИ КРИСТАЛЕН ПРИЗ И ЕВРОПЕЙСКИ ЕТИКЕТ ЗА ИНОВАЦИИ И ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ НА МЕСТНО НИВО

„Тази награда е признание за добрата екипна работа на администрацията и стимул да надграждаме постигнатото. Независимо от трудните времена, в

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.