АКТУАЛНО

ЗАСЕДАНИЕ НА КОНСУЛТАТИВНИЯ СЪВЕТ ПО ТУРИЗЪМ В ОБЩИНА БЕРКОВИЦА

IMG_4061На 17 февруари 2016 г.  Консултативният съвет по туризъм в Община Берковица проведе свое заседание. То бе  ръководено от председателя на Консултативния съвет инж. Милчо Доцов – кмет на Община Берковица. Дневният ред на заседанието включваше: запознаване с Правилника за организацията и дейността на Консултативния съвет, отчет на Програмата за развитие на туризма за 2015 г. и разработване и приемане на Програма за развитие на туризма за 2016 г. Кметът инж. Милчо Доцов отбеляза, че усилията на общинското ръководство са насочени към условията за развитие на туризма и  подобряване контактите с туристическия бизнес. Той допълни, че винаги е разчитал на мнението на хората и експертите и затова е създаден икономически съвет и предстои учредяването на Обществен съвет. Предвижда се заседанията на Консултативния съвет да се провеждат на всеки 6 месеца, за да се чуят препоръките на неговите членове към общината и нейните изисквания към заетите в туризма. На заседанието бяха обсъдени и някои предложения към Програмата за развитие на туризма през 2016 г. Някои от тях са възраждането на Пленера по дървопластика като международно събитие, като кметът се ангажира да се обсъди въпроса и от 2017 година това да се случи, както и състоянието на Римската баня. Препоръчано бе администрацията да вземе мерки за подобряване на чистотата в Община Берковица. На заседанието на Консултативния съвет по туризма бяха набелязани и конкретни задачи и приоритети за развитието на туризма. Предстои Програмата за развитие на туризма за 2016 година да бъде разгледана и приета на заседание на Общински съвет – Берковица в края на месец февруари.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

Лого Община Берковица
Комисии

ПРОТОКОЛИ ОТ ЗАСЕДАНИЯ НА ПОСТОЯННИТЕ КОМИСИИ КЪМ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – БЕРКОВИЦА

Постоянна комисия по бюджет, финанси и следприватизационен контрол; Постоянна комисия по обществен ред, сигурност, спорт, младежки дейности, връзка с граждански

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Актуални Новини

100% БУДНИ В СЕЛО СЛАТИНА

На 20 февруари фолклорната група на с. Слатина, специално за ” 100% будни” по БНТ, представи местни ястия в дома

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Актуални Новини

ДЕН НА КМЕТА

Днес се проведе първа среща на Кмета на Община Берковица Радослав Найденов с кметове и кметските наместници на населените места

ВИЖТЕ ОЩЕ »
ПОПУЛЯРНИ ЕТИКЕТИ
covid-19 (28) Кмет на Община Берковица (71) Къща музей "Иван Вазов" (12) МБАЛ БЕРКОВИЦА (12) МИГ Берковица и Годеч (31) НЧ "Иван Вазов - 1872" (20) ОП Региони в растеж (18) Образование (41) Община Берковица (707) Общинска администрация-Берковица (106) Общински съвет-Берковица (46) Обява (43) Природни забележителности (21) Проект енергийна ефективност (12) СУТ (17) административни услуги (13) берковица (20) вик берковица (26) град Берковица (34) дневен ред (21) заповед (16) заповеди на кмета (23) избори (19) изложба (13) кмет община берковица (22) конкурс (13) културни забележителности (17) музеен комплекс - Берковица (31) общинска администрация (56) обява община берковица (13) обявление (93) обявление отдел СУТ (41) отдел строителство (23) подробен устройствен план (16) поздравителен адрес (28) проект (15) противоепидемични мерки (27) редовна сесия (17) социални дейности (14) социални услуги (15) спорт (12) съобщение (20) туризъм (32) уведомление (17) услуги (13)
QR Code

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Актуални Новини

100% БУДНИ В СЕЛО СЛАТИНА

На 20 февруари фолклорната група на с. Слатина, специално за ” 100% будни” по БНТ, представи местни ястия в дома

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.