Актуални Новини

КМЕТЪТ ИНЖ. МИЛЧО ДОЦОВ ПОЗДРАВИ НОВИЯ ВИДИНСКИ МИТРОПОЛИТ ДАНИИЛ

111Кметът на Община Берковица инж. Милчо Доцов лично приветства и връчи поздравителен адрес до новия Видински Митрополит Даниил.

В поздравлението си  инж. Доцов  изразява своята увереност, че новият водач на Видинска епархия ще бъде достоен наследник на своя предшественик.

   ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС                    

 “ВАШЕ ВИСОКОПРЕОСВЕЩЕНСТВО,

         Особено сме щастливи да Ви кажем, че Община Берковица Ви очаква с много радост, с много надежда, с голямо желание да бъдете пътят, който ние следваме към духовното благоденствие! Споделяме радостта с вярващите от Видинска епархия и Ви желаем дълги години мирен и благодатен живот. Вярваме, че ще водите епархийската църква и ще се грижите за нашите души с обич и търпение по пътя на духовното израстване.

Нека Бог Ви даде сили  и търпение да ни водите по правилния път на вярата и доброто, защото за нас Българската православна църква е опора за съхраняване на православното единство, на българския национален дух и култура, на единна България.

Пожелаваме Ви здраве, мъдрост и успех в името на християнските ценности, в името на родолюбието, в името на добруването на българския народ.”