АКТУАЛНО

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ПОЛУЧИ КРИСТАЛЕН ПРИЗ И ЕВРОПЕЙСКИ ЕТИКЕТ ЗА ИНОВАЦИИ И ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ НА МЕСТНО НИВО

Връчване на приза за европейски етикет и добро управление на Кмата - Димитранка Каменова

„Тази награда е признание за добрата екипна работа на администрацията и стимул да надграждаме постигнатото. Независимо от трудните времена, в които живеем, ние работим с отдаденост и желание в интерес на гражданите и непрекъснат стремеж да променяме и развиваме Община Берковица към по-добро. Той не би имал смисъл, ако не сме в помощ и подкрепа на хората.
Благодаря на целия екип от Общинска администрация за професионализма и усърдието, с които работят за благото на всички граждани на община Берковица.“

Димитранка Каменова

В периода 23-25 ноември 2022 година Община Берковица взе участие в тридневен форум „Българските общини – постигане на европейски стандарт за качество на управлението на местно ниво“, който бе организиран от Министерството на регионалното развитие и благоустройството в град Велинград.
На форума бяха поканени 22 български общини, носители на приза “Европейски етикет за иновации и добро управление на местно ниво”, сред които беше и Община Берковица.
В него участваха членове на Националната платформа на партньорите за добро демократично управление на местно ниво, национални експерти за независима проверка и верификация за присъждане на Европейския етикет за иновации и добро управление на местно ниво на Съвета на Европа, представители на НСОРБ, на българските общини, представители на МРРБ, на Съвета на Европа и други.
По време на форума представителите на всяка община споделиха свои добри практики и иновативни решения в своята дейност. На официална церемония Областният управител на Област Пазарджик Трендафил Величков връчи награда на всяка община – кристален многостен, който е символ на 12-те принципа за добро демократично управление. Величков приветства усилията на всички представители на местната власт за подобряване на публичната среда и непрекъснат диалог между институциите, общините и гражданите.
Кметът на Община Берковица Димитранка Каменова представи презентация на тема „Здравето на хората – наша отговорност и грижа!“.
Основен фокус на темата беше представяне на успешно реализирани добри практики, свързани с предоставяне на здравна помощ на хората в населените места на община Берковица чрез осигуряване на адекватно здравеопазване и снабдяване на общинската болница с модерно оборудване. Акцент в презентацията бяха и споделените методи, свързани със здравето на подрастващите – безплатни ски уроци за децата от община Берковица, двугодишен курс на обучение в Академия „Детско полицейско управление“ и други успешни практики, които имат за цел да ангажират вниманието на обществеността към грижата за здравето чрез активност и спорт, които Община Берковица ще продължи да развива и в бъдеще.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Telegram
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

Актуални Новини

МАЛЧУГАНИ ОТ ДЕТСКА ГРАДИНА “ДЕТЕЛИНА”, С. ЗАМФИРОВО ЗАСАДИХА СВОЕТО КОЛЕДНО ДРЪВЧЕ

Децата от детска градина „Детелина“ засадиха своето коледно дръвче в двора на градината в село Замфирово. Малчуганите помагаха с голям

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Актуални Новини

С ХРАСТОРЕЗИ И МОТОРНИ РЕЗАЧКИ ЛПГ-БЕРКОВИЦА СЕ ВКЛЮЧИ В ПОЧИСТВАНЕТО НА КАЛЕТО

Ученици от  Лесотехническа професионална гимназия  се включиха в инициативата на Община Берковица за почистване на местността с туристически потенциал –

ВИЖТЕ ОЩЕ »
ПОПУЛЯРНИ ЕТИКЕТИ
covid-19 (28) Кмет на Община Берковица (72) Къща музей "Иван Вазов" (12) МБАЛ БЕРКОВИЦА (12) МИГ Берковица и Годеч (31) НЧ "Иван Вазов - 1872" (20) ОП Региони в растеж (18) Образование (41) Община Берковица (716) Общинска администрация-Берковица (106) Общински съвет-Берковица (46) Обява (46) Природни забележителности (21) Проект енергийна ефективност (12) СУТ (17) административни услуги (13) берковица (20) вик берковица (27) град Берковица (40) дневен ред (21) заповед (16) заповеди на кмета (23) избори (19) изложба (13) кмет община берковица (22) конкурс (15) културни забележителности (17) музеен комплекс - Берковица (32) общинска администрация (56) обява община берковица (13) обявление (93) обявление отдел СУТ (42) отдел строителство (23) подробен устройствен план (16) поздравителен адрес (28) проект (15) противоепидемични мерки (27) редовна сесия (17) социални дейности (14) социални услуги (15) спорт (12) съобщение (20) туризъм (32) уведомление (17) услуги (13)
QR Code

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Актуални Новини

С ГРИЖА КЪМ ПРИРОДАТА

Децата от детска градина  “Васил Левски”, с. Бързия дадоха нов живот на дръвчето, което им бе дарено от кмета Радослав

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.