Актуални Новини, Новини

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ПО ПОВОД 24 МАЙ ОТ КМЕТА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА

поздравителен адрес 24 май

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ,
ПРОСВЕТНИ И КУЛТУРНИ ДЕЙЦИ,
СКЪПИ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА БЕРКОВИЦА,

Отново е 24 май – Денят, в който славим делото на светите братя Кирил и Методий, денят на буквите и словото, денят на българския дух.
Уважаеми учители,
В този празничен ден приемете моите най – искрени пожелания за здраве, лични и творчески успехи. Работете с вдъхновение, упоритост и професионализъм в името на българското образование. Вие сте тези, които градите основите на бъдещето за нашите деца!

Мили деца и ученици,
Вие сте силата и надеждата за успеха и бъдещето на Берковица. Пожелавам ви смели мечти, бъдете уверени в способностите си и готови да приемате предизвикателствата на времето.
24 май е празник на просветата, културата и духовността! 24 май е символ на българщината! Бъдете горди, че сте българи! Бъдете жадни за знания! Никога не спирайте да се стремите към усъвършенстване и постигане на високи резултати!

Уважаеми абитуриенти,
Изминахте дълъг път от първия си учебен ден до днес. Път, по който успяхте да научите много, да надградите знанията и познанията си за живота. Бъдете горди със себе си! Сбъдвайте мечтите си смело!

Уважаеми дейци на културата,

Този ден е повод за национална гордост, духовно извисяване и стремеж към усъвършенстване чрез значимите постижения на нашата наука и култура.
Благодарение на Вашия неуморен труд и до ден днешен се съхраняват изконните български традиции и култура. Продължавайте да работите с плам, ентусиазъм и любов в името на културния и духовен разцвет на красивия ни град под Ком.


ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Димитранка Каменова
Кмет на Община Берковица
24 май 2023 година