АКТУАЛНО

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Скъпи съграждани,

В тези празнични дни, когато на прага е Новата година, всички ние си правим равносметка – за успехите и пораженията, за радостта и тъгата.

Измина една нелека година. Но мислим, че колкото и да е било трудно, ние, берковчани успяхме. Нашият град, макар и по-бавно върви напред, става по-красив, по-привлекателен, по-уютен.

Надяваме се, че всеки един от нас през последните години по-често е имал повод да се гордее, че живее в Берковица. Бихме желали поводите за тази гордост да се увеличават успоредно с новите успехи на града ни. А те ще бъдат факт, само ако продължаваме да работим здраво, ако увеличим усилията и обединим енергията си за развитието на града ни.

Няма как дори в навечерието на тези празници да премълчим това, което е притеснение за всеки един от вас. В условия сме на политически промени и кризи. Все повече хора нямат работа, имат ниски доходи  и се притесняват за бъдещето. 2017 година няма да бъде лесна за никого. Общинската администрация вече реално усеща това. Знаем, че е трудно, но бихме искали да ви кажем: ще направим всичко по силите си, не само, за да запазим скоростта, с която градът ни се развива, но и да я увеличим. Ще използваме всяка възможност, за да осигурим за общината ни инвестиции и европейски средства. Ще бъде много по-трудно, но няма да допуснем градът ни да изпуска възможности. Финансовата дисциплина ще бъде максимално стегната, и тук ще очакваме и вашата подкрепа, за да се справим заедно. Ще продължаваме да разчитаме на енергията ви и на всички хора, които обичат Берковица. Ние имаме няколко големи предимства – можем да се обединяваме в трудни ситуации, можем да работим здраво.

Всяко нещо си има начало и край. Финансовите трудности ще отминат. Колкото и да е тежка следващата година, в Община Берковица  ще продължат да се правят водопроводи, пътища и да се благоустроява. Максимално ще използваме възможностите за регионално развитие чрез европейските финансови ресурси. Знаем, че все повече надежди ще се сбъдват в този град и все повече страхове ще бъдат опровергани.

Днес, в очакване на благодатния огън на Рождество Христово, нека сърцата ни се изпълват с топлота и обич, с благодарност и уважение. Защото Коледа е надежда и обещание за щастие и добри дела.

Скъпи съграждани,

В  навечерието на Новата година приемете нашите сърдечни пожелания за здраве и късмет във всеки дом, за благополучие и успехи във всяко ваше начинание. Нека има искреност и взаимност в семейството, между приятелите, в обществото.

 Да посрещнем щастливи и уверени в силите си  настъпващата 2017 година!

Честита Коледа!

Благодатна  Нова година!

 

С уважение,

 

Инж. Милчо Доцов

Кмет на Община Берковица

 

Д-р Илиян Тимчев

Председател на ОбС-Берковица

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

3 март в Берковица - 18 метров трибагреник
Актуални Новини

ЧЕСТИТ 3 МАРТ, БЕРКОВИЦА!

Честит 3 март, Берковица! България над всичко!С шествие с 18-метров трибагреник, носен от 26 ученици от 3. ОУ “Иван Вазов”,

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Великденски базар
Новини

ВЕЛИКДЕНСКИ БАЗАР

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА организира ВЕЛИКДЕНСКИ БАЗАРот 13 до 16 април 2023 година и най-учтиво канипроизводители, търговци, занаятчии, образователни институции и социални

ВИЖТЕ ОЩЕ »
ПОПУЛЯРНИ ЕТИКЕТИ
covid-19 (28) Бюджет (7) Кмет на Община Берковица (18) ЛПГ (7) МИГ Берковица и Годеч (6) Образование (41) Община Берковица (323) Общинска администрация-Берковица (26) Общински съвет-Берковица (23) Обява (12) Природни забележителности (21) СУТ (17) административни услуги (13) берковица (15) ваканция&спа експо (7) детска градина (6) детски градини (7) дневен ред (8) заповед (9) заповеди на кмета (23) кмет берковица (8) кмет община берковица (8) конкурс (9) културни забележителности (16) общинска администрация (54) общински съвет - берковица (6) обява община берковица (6) обявление (58) основни училища (8) отдел строителство (15) поздравителен адрес (18) приложно колоездене (6) програми (6) проект (10) противоепидемични мерки (27) редовна сесия (8) социални дейности (14) социални услуги (9) спорт (12) спортни клубове (11) съветници (8) съобщение (9) туризъм (32) услуги (13) училища в Община Берковица (7)
QR Code

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Лого Община Берковица
Актуални Новини

СПИСЪК НА МАТЕРИАЛИТЕ, КОИТО ЩЕ СЕ РАЗГЛЕЖДАТ В КОМИСИИТЕ И НА СЕСИЯ НА ОбС – БЕРКОВИЦА НА 24.03.2023 г.

КОМИСИЯ ПО ИКОНОМИКА, ПРИВАТИЗАЦИЯ И ИНВЕСТИЦИОННА ПОЛИТИКА22 март 2023 г. /сряда/ – 14.00 часа 1.Докладна РД-92-00-2408 относно отчет за дейността

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Лого Община Берковица
Актуални Новини

ПРАВИЛА ЗА СЪБИРАНЕ НА ПРОСРОЧЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ “ВиК – БЕРКОВИЦА”

При наличие на натрупани задължения към дружеството, за неплатена изразходвана и отведена вода „ВиК Берковица” предлага на абонатите си споразумение

ВИЖТЕ ОЩЕ »
РЕДОВНО ГОДИШНО-ОТЧЕТНО СЪБРАНИЕ НА "ДРУЖЕСТВО НА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ" И ПК "КЛИСУРА"
Актуални Новини

ПРОВЕДЕ СЕ РЕДОВНО ГОДИШНО-ОТЧЕТНО СЪБРАНИЕ НА “ДРУЖЕСТВО НА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ” И ПК “КЛИСУРА” СЕЛО БЪРЗИЯ

На 16.03.2023 г. се проведе редовно годишно-отчетно събрание на “Дружество на хора с увреждания” и ПК “Клисура” село Бързия. На

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.