АКТУАЛНО

ПОКАНА

11122На 8 декември 2014 г. от 11.00 часа в заседателна зала № 1 на областната администрация в Монтана ще се проведе Регионална среща с представителите на бизнеса в Северозападен район, организирана от Министерството на икономиката. Срещата е във връзка с одобрено решение на МС 761/06.11.2014 г. Иновационна стратегия за интелигентна специализация 2014-2020 г. , на която ще се разгледат набелязаните приоритети в стратегията. Целта на инициативата е не само запознаване със съдържанието на документа, но и обсъждане съвместно с представителите на бизнеса на конкретни възможности за повишаване растежа в областните икономики и осигуряване на конкретни предимства. Канят се за участие всички представители на фирми и бизнес организации от Община Берковица.
Нека фирмите, които желаят да участват да потвърдят своето присъствие най-късно до петък, 05.12.2014 г., 12.00 часа на e-mail oblastmont@montanabg.org или на тел. 096/399 127.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Книги дарени от НЛН "Йордан Радичков"
Актуални Новини

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДАРИ НАД 40 ЗАГЛАВИЯ ОТ ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА НЛН „ЙОРДАН РАДИЧКОВ“ НА ГРАДСКАТА БИБЛИОТЕКА

Библиотека „Йордан Радичков“ – Берковица, която носи името на писателя, ще радва своите читатели с над 40 нови заглавия на

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Връчване на приза за европейски етикет и добро управление на Кмата - Димитранка Каменова
Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ПОЛУЧИ КРИСТАЛЕН ПРИЗ И ЕВРОПЕЙСКИ ЕТИКЕТ ЗА ИНОВАЦИИ И ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ НА МЕСТНО НИВО

„Тази награда е признание за добрата екипна работа на администрацията и стимул да надграждаме постигнатото. Независимо от трудните времена, в

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.