Актуални Новини, Новини

ПОЧИВНА СТАНЦИЯ КОМ

С топла и уютна обстановка, централно отопление, 2 бани с тоалетни, обновена кухня, уютна зала за храна и забавления, велосипеди за планинско колоездене и кътове за отдих и спорт на открито, почивна станция „Ком“ посреща своите посетители.

Тя се намира на 1506 м. надморска височина, в местността „Горна кория”, до която се достига по рехабилитиран асфалтов път на 15 км от град Берковица. Сградата е масивна, с капацитет 18 места. Има 8 стаи, от които 6 стаи с по 2 легла и 2 стаи с по 3 легла. Стаите на етажа са с два санитарни възела.

Цената за една нощувка е 25 лв., като храна не се предлага, но туристите отседнали в почивната станция могат да ползват услугите на обновената кухня и столовата.

Хижата се намира в долния край на ски пистата, което е удобство за посетителите на Берковската планина и особено на практикуващите зимни спортове.

В непосредствена близост над нея, през почивните дни работи и реновираната и добре позната на всички чайна, която освен чай, предоставя на посетителите вкусна храна за хапване, планински въздух и спираща дъха гледка, която разкрива красотата на Берковският балкан.

Лица за контакт с Общинска почивна станция “Ком”:
Ангел Тричков и Таня Тодорова – 0882190400